Distelberg 39, 4708 DW Roosendaal

0165 528 101

Ons team

David Barrix

Specialiteit: Osteopaat, MSc. Ost.

Na zijn studie fysiotherapie (Brussel) studeerde David osteopathie in Gent. In 2005 behaalde hij zijn BSc. in Londen. Naast het lesgeven aan de International Academy of Osteopathy en zijn verbinding met praktijk Tolberg werkt David in Dworp (België), in de groepspraktijk die hij met zijn vrouw heeft opgestart. Samen met de andere collega’s hecht David steeds veel belang aan een goede samenwerking met andere medici en paramedici met als uitgangspunt dat een multidisciplinaire samenwerking de patiënt steeds ten goede komt.

Aanwezig: maandag

www.barrix-segers.be

Hugo de Cock

Specialiteit: Osteopaat, MSc. Ost.

Hugo werd fysiotherapeut in 1985 en is afgestudeerd als osteopaat in 1995. Naast het werk in onze praktijk leidt hij een osteopatisch centrum in Bornem (België) en heeft hij een aantal jaren de functie van hoofddocent en vice principal aan de International Academy of Osteopathy (IAO) in Gent bekleedt. Vanuit deze functie heeft hij een duidelijke hand in de opleiding van een wezenlijk deel van de Nederlandse osteopaten gehad. Al deze ervaring brengt hij sinds 2006 in, in praktijk Tolberg. Integratie tussen het musculoskeletale, craniosacrale en orgaansysteem staat voorop in zijn aanpak. Hiernaast is Hugo een fervent golfer.

Aanwezig: woensdag

www.osteopathiebornem.be

John van Zantvliet

Specialiteit: Osteopaat D.O./M.R.O.

John is aan de praktijk verbonden sinds 1989. In 2007 heeft hij de studie hiervoor afgerond en heeft hij het vak fysiotherapie verruild voor Osteopathie. Als speciaal aandachtsgebied heeft hij Kinderosteopathie. Als speciaal aandachtsgebied heeft hij de Kinderosteopathie.

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend

Carmen Jongenelen-Verheijen

Specialiteit: Administratief medewerkster

Carmen is uw eerste aanspreekpunt in onze praktijk. Voor het maken/ verzetten van afspraken en het beantwoorden van al uw niet medische-inhoudelijke vragen is zij op werkdagen van 8.00 – 13.00 uur aanwezig.

Aanwezig: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag.